header banner
Default

lønn


Table of Contents

Dagens.dk har undersøgt lønningerne på de mest søgte jobs og her finder du en oversigt med detaljeret oplysninger om alle former for arbejde, der efterspørges på arbejdsmarkedet.

Så meget tjener man i løn

VIDEO: Løn
De To Musketerer - Topic

Arkitekt løn - At være arkitekt er et drømmejob for rigtig mange unge danskere, men hvordan er det lige med den arkitekt løn man kan få. Det kan du læse mere om i denne artikel, hvor Dagens har sat fokus på løn for arkitekter.

Bioanalytiker løn - Der er stor forskel på hvad en bioanalytiker får i løn i de forskellige regioner i Danmark. Du kan læse mere om hvad du kan få i løn som bioanalytiker her.

Bygningskonstruktør løn - En bygningskonstruktør står for at monitorere og lede bygningsprojekter, men hvad er en bygningskonstruktørs løn? Du kan få mere indblik i lønninger for bygningskonstruktører her. 

Civilingeniør løn - Civilingeniører dækker over en bred vifte af jobs og uddannelser. Der er dog lavet statistik over den gennemsnitlige civilingeniør løn og den kan du læse mere om her.

Datamatiker løn - Det er den gruppe af befolkningen, der udvikler programmer, apps og andet IT. Men hvad får en datamatiker i løn. Vi har kigget nærmere på den gennemsnitlige datamatiker løn her. 

Ejendomsmægler løn - De sælger din bolig og de tjener godt på hver salg, men hvor meget svarer til at ejendomsmægler får i løn. Du kan læse mere om ejendomsmægler løn her - en løn der er i øvrigt kan svinge meget fra sæson til sæson og år til år.

Ergoterapeut løn - Her har Dagens.dk taget et nærmere kig  på hvad en ergoterapeut får i løn. Selv om arbejdet som ergoterapeut er det samme landet over, så er der regionale forskelle på en ergoterapeuts løn. Særlig ergoterapeuter i nordjylland er hårdt ramt på lønnen.

Elektriker løn - Hvor meget tjener den gennemsnitlige elektriker i løn? Det er netop den gennemsnitlige elektriker løn, der er temaet i denne lønartikel.

Farmakonom løn - Det er dem, der hjælper dig på apoteket. Du kan her læse mere om hvor meget den gennemsnitlig farmakonom løn er. Der er ret stor forskel på farmakonomers løn, og det er ikke meget du tjener som farmakonom i Midtjylland versus i Hovedstaden. Det kan du læse mere om i denne artikel om farmakonomens løn.

Folkeskolelærer løn - De sørger for at alle danske børn får en  god uddannelse, men hvad får en folkeskolelærer i løn. Det er temaet for denne artikel. Folkeskolelærer løn er ikke påvirkelig af region.

Fysioterapeut løn - Det tager 2 år at blive fysioterapeut, men hvor meget får en fysioterapeut i løn. Fysioterapeut løn er temaet for denne artikel.

Gymnasielærer løn - Hvor meget tjener en gymnasielærer i løn? Og er der forskel på en gymnasielærer løn på forskellige typer skoler som HTX, STX og andre typer gymnasier? Ja der er faktisk forskel på den gymnasielærer løn, man tjener på de forskellige gymnasier. Læs alt om gymnasielærer løn og løntrin her.

Handicaphjælper løn - Der er mange studerende, der bliver handicaphjælpere, og der er andre der specialiserer sig som handicaphjælper. Men hvor meget får en handicaphjælper i løn. Du får her et indblik i hvad en dansk handicaphjælper får i løn.

Industritekniker løn - 

Ingeniør løn - De er skarpe på teknik og udvikling og de får en god hyre, men hvor god er en ingeniør løn egentlig? Dagens har her kigget nærmere på den løn, som ingeniører får. 

IT supporter løn - En IT supporter kan ikke leve af gratis colaer alene, og selv om det for mange IT supportere er en vigtig del af deres løn, så der også cool cash i en IT supporter løn. Læs med her, hvor du kan finde ud af hvad en gennemsnitlig IT supporter løn er.

Jordemoder løn - Jordmødre har traditionelt set tjent rigtig gode penge, men gør de stadig det. Her kan du læse hvad den gennemsnitlige jordemoder løn er. 

Laborant løn - Der er stor forskel på en laborant løn i forhold til om du arbejder for det private eller offentlige. Du kan her læse om de forskellige lønninger for laboranter.

Lægesekretær løn - Der er meget stor forskel på hvad en læge får i løn og hvad en lægesekretær får i løn. Det vidste du nok allerede, men her kan du læse mere om hvor høj den gennemsnitlige lægesekretær løn er. 

Lærervikar løn - Der er mange, der har regnet på om det bedst kan betale sig at være fastansat eller arbejde som lærervikar. Du kan her få et bedre indblik i hvor mange penge, der er at hente i en gennemsnitlig lærerløn.

Maskinmester løn - De styrer maskiner, der håndterer vand, varme og el, men hvor meget tjener en maskinmester i løn? Maskinmester løn er temaet for denne artikel.

Mekaniker løn - 

Pilot løn - De er flyvende, men er en pilot løn, så god som man siger? Dagens har her kigget nærmere på den gennemsnitlige pilot løn. Den kan naturligvis variere fra pilot til pilot.

Politibetjent løn - De er vores værn mod forbryderne, men hvor meget tjener politibetjente egentligt. Dagens har kigget nærmere på den gennemsnitlige politibetjent løn, og den er slet ikke så høj som man kunne forestille sig. Læs med her hvis du vil vide mere om en politibetjents løn.

Projektleder løn - Det er dn af de de der jobbetegnelser som kan dække over så ufatteligt meget. Men hvad er den gennemsnitlige projektleder løn? Dagens har kigget nærmere på hvad den gennemsnitlige projektleder løn er fordelt på regioner såvel som ansættelsesteder. Læs mere i guiden her.

Pædagog løn - Hvormeget får man i løn som uddannet pædagog. Du kan læse mere om hvor meget en gennemsnitlig pædagog løn er her!

Pædagogmedhjælper løn - De passer vores børn, men beløningen er ikke en fyrstelig pædagogmedhjælper løn - langt fra! Du kan læse mere her om hvad du kan tjene i løn som pædagogmedhjælper.

Radiograf løn - 

Revisor løn - De hjælper dig med moms og skatter, men hvor meget får en revisor selv i løn? Dagens.dk har kigget nærmere på lønnen for revisorer i Danmark. Der er tale om en gennemsnitlig revisor løn, og den kan naturligvis svinge meget på baggrund af arbejdspladser, ancienitet og andet.

Salgsassistent løn - 

Skraldemand løn - Officielt hedder det renovationsmedarbejder, men de fleste kalder nu stadig renovationsmedarbejdere for skraldemænd. En skraldemands løn har historisk været en af de bedste lønninger blandt ufaglærte. Du kan læse her om en skraldemand løn stadig er så høj som den var i de gode gamle dage!

Socialrådgiver løn - Hvor meget tjener man som socialrådgiver? Her har vi taget et nærmere kig på en gennemsnitlig socialrådgiver løn. Du kan her læse artiklen, hvor Dagens kigger nærmere på socialrådgivernes løn!

Sygeplejerske løn - Hvor meget tjener en sygeplejerske i løn? Der er markant forskel i løn for sygeplejersker, der arbejder henholdsvis i kommune og region. Du kan læse mere om den gennemsnitlige sygeplejerskes løn her!

Tandlæge løn - De fleste danskere frygter deres boremaskiner, men tandlæger bliver godt betalt for at gøre oplevelsen bedre. Her kan du læse alt om den gennemsnitlige tandlæge løn, og det er helt sikkert en af de bedre betalte jobs i Danmark.

Tømrer løn - Hvor mange penge tjener du som tømrer? Det er temaet for denne artikel, hvor Dagens har kigget nærmere på den gennemsnitlige tømrer løn i Danmark.

Værnepligt løn - Hvor meget tjener du når du er i hæren eller flåden? Vi har kigget nærmere på den værnepligtiges løn i Danmark.

Læs også vores guide over økonomi og offentlige ydelser her.

Bedst betalte jobs - En lang uddannelse er ikke nødvendigvis det samme som, at man ender med en af de bedst betalte jobs. Se, hvilke jobs du skal gå efter, hvis du ønsker en høj løn.

Denne artikel om løn opdateres løbende, som der kommer flere og flere faggrupper ind.

Sources


Article information

Author: Brandon Jimenez

Last Updated: 1703536322

Views: 1147

Rating: 4.2 / 5 (81 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Brandon Jimenez

Birthday: 1914-10-08

Address: 69655 Mark Falls, Jacobchester, KY 18684

Phone: +4649343536235841

Job: Dentist

Hobby: Archery, Table Tennis, Golf, Skydiving, Animation, Coffee Roasting, Bird Watching

Introduction: My name is Brandon Jimenez, I am a resolute, steadfast, cherished, vivid, clever, rich, unyielding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.